м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Роз'яснення щодо Порядку узгодження будівництва на приаеродромній території аеродрому "Біла Церква"

14.12.2017

  Відповідно до Наказу Державіаслужби України від 8.09.2017р. №705 комісія  Державіаслужби 4.10.2017 року здійснила позапланову інспекційну перевірку приаеродромних територій аеродрому «Біла Церква» і склала  Акт.

 

  Враховуючи те, що непогоджене будівництво на приаеродромних територіях впливає на безпеку польотів, безпеку цивільної авіації, тим самим створюючи загрозу життю членів екіпажів повітряних суден та їх пасажирів, а в подальшому введення в експлуатацію таких об’єктів самочинного будівництва створює загрозу життю та здоров’ю осіб, які в них проживатимуть або перебуватимуть поряд з ними чи у них, а також може привести до обмеження роботи-аеродрому та закриття курсів для виконання польотів, публікуємо з роз’ясненнями Порядок погодження місця розташування та висоти об'єктів на приаеродромній території аеродрому «Біла Церква» та об'єктів, діяльність яких може вплинути на безпеку польотів і роботу радіотехнічних приладів цивільної авіації.

 

   Інформуємо, що розмір приаеродромної території аеродрому «Біла Церква» визначається колом радіусом 50 км від контрольної точки аеродрому.

 

   Це погодження здійснює Державіаслужба України на підставі: висновку  експлуатанта аеродрому – комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс» (КП БМР «БВАК»), та висновку провайдера аеронавігаційного обслуговування (ДП «Украерорух), які повинні бути отримані заявником, що має наміри здійснювати проектування, будівництво, розширення, реконструкцію об'єктів на приаеродромній території аеродрому «Біла Церква».

 

Більш докладно про Порядок погодження будівництва дивіться на нашому сайті в розділі «Послуги».